Hej! Vad roligt att du vill lära känna oss bättre och förstå vilka det faktiskt är som ligger bakom hemsidan levahemma.se!

På den här sidan får du lära känna teamet bakom Leva hemma, se hur vi väljer ut och producerar innehåll, vilka samarbeta vi deltar i och hur kan gå tillväga för att samarbeta med oss.

Leva Hemma vill hjälpa till i bostaden

Det finns väldigt mycket information på nätet som berör hus, hem och allt där emellan - Men det finns också mycket information som saknas.

Vi vill hjälpa till att fylla de hålrum som saknas, där informationen inte är tillräcklig.

Dessutom vill vi förbättra innehåll som redan finns tillgängligt genom att dyka ännu djupare i ämnen för att jämföra, testa och utvärdera.

Vi vill att det ska vara lätt för dig som flyttar hemifrån för första gången att veta hur man gör, att de som har svårt att få bort gräset mellan stenplattorna på uteplatsen ska få ett tips som faktiskt fungerar och att du som vill bygga en friggebod ska veta vilka lagar och regler som gäller när det kommer till bygglov!

Det är vi som bygger Leva hemma

Leva hemma är en stor sajt med en bredd av innehåll. Därför är vi många som dagligen samarbetar för att skriva nya artiklar, hålla äldre artiklar uppdaterade med korrekt information och att sköta allmänt underhåll av sajten.

Vissa i vårt team skriver artiklar, andra testar och jämför populära produkter och en del sköter tekniskt arbete för att sajten ska fungera som den ska.

Informationen vi delar kommer från vår gemensamma erfarenhet som vi har fått genom att helt enkelt Leva hemma!

Vissa av oss bor i hus och sköter en stor trädgård, andra bor i lägenhet i stora städer med grannar tätt inpå och tillsammans kan vi fylla varandras hålrum och skapa heltäckande artiklar som berör alla viktigt aspekter för olika personer.


Våra olika artiklar

På Leva hemma publiceras det ofta nya artiklar med ny information och vi fokuserar främst på tre olika typer av artiklar.

Hur vi väljer ut vilka ämnen vi ska skriva om härnäst beror på en rad olika faktorer och vi försöker alltid hitta nästa intressanta ämne. Har du något speciellt du vill läsa om kan du tipsa oss så ska vi göra vårt bästa för att skapa en artikel som hjälper dig och andra med samma fundering!

Information

Många av våra artiklar finns enbart för att informera och förtydliga oklarheter för de som söker information om ett specifika ämne som berör hus och hem.

Vi försöker hitta de hålrum där tydlig information saknas och göra det lättare att förstå avancerade ämnen.

Guider

För att underlätta i vardagen skapar vi tydliga, punktliga och lättlästa guider som ska hjälpa våra läsare att förstå de ska läsa ett specifikt problem.

Våra guider är alltid kostnadsfria och vi försöker gör dem lätta att följa i form av punktlistor eller tydliga steg-för-steg instruktioner.

Tester och jämförelser

Att göra rätt köp kan vara svårt. Hur ska man bestämma vilken produkt som är bäst när alla påstår sig tillverka den "perfekta produkten"?

Vi testar, jämför, recenserar och utvärderar mängder av produkter för att presentera lättlästa topplistor som gör det enkelt att jämföra och välja rätt!

Samarbeta med Leva hemma

Vi är alltid öppna för att utforska samarbeten som kan gynna oss, våra läsare och våra samarbetspartners. Vi är noga med vilka vi väljer att samarbeta med och samarbetet ska alltid tillföra något värde för sajten och våra läsare.

Nedan kan du läsa om de vanligaste typerna av samarbeten som vi deltar i:

Samarbetslänkar

Den vanligaste typen av samarbeten vi deltar i är "affiliate" i form av samarbetslänkar. I vissa artiklar länkar vi till butiker där våra läsare kan välja att köpa en produkt.

Om ett köp genomförs via den länken får vi provision för det hänvisade köpet. Detta påverkar inte kunden på något sätt och priset på produkten är detsamma.

Har du en produkt som du tror passar våra läsare så är vi alltid öppna för nya samarbeten.

Gästartiklar

Vi är öppna för gästartiklar som skrivs av andra än vår redaktion. Det kan vara en privatperson som besitter en expertis på ett ämne som denne vill informera om eller ett företag som vill berätta om hur deras produkt kan underlätta vardagen för våra läsare.

Vi är väldigt noggranna med vilka artiklar vi tillåter och korrekturläser alltid artiklarna så de håller samma höga kvalité som andra artiklar på Leva hemma.


Vi kan även tänka oss andra typer av samarbeten - Så har du en idé som du tror kan passa Leva hemma ser vi gärna att du kontaktar oss!